Podatke o strankah brišemo tako, da najprej v preglednici Stanke označimo izbrano stranko, nato pa kliknemo gumb Briši zapis (Delete). Odpre se opozorilno okno.
S klikom na gumb Da brisanje potrdimo, s klikom na Ne pa brisanje prekličemo.
BLOG: Umetna inteligenca v programih in računovodstvu
BLOG: Kdaj študentsko delo ni več zakonito?
BLOG: Upokojenec lahko dela, a ne brez omejitev
BLOG: Spletni nakupi iz tretjih držav – nova dajatev 3 EUR pri uvozu