Kaj najdemo v bazi znanja?

V bazi najdemo nasvete za delo s programom Saop. V nadaljevanju je nekaj splošnih informacij ter napotkov za njeno uporabo. 

Domača stran (Home)

Glavni zgornji meni 


V zgornjem meniju se nahajajo tri glavna vsebinska področja: Knjigovodstvo, Trgovina in Proizvodnja ter Plače. Vsako področje je razdeljeno še na posamezne module, kot v Saop, kjer se nahajajo povezave do nasvetov za delo.

V Namenskih rešitvah najdemo navodila za uporabo eRegistratorja, Kuhinje in Registracije časa. 

V rubriki Skupno so napotki za oddajo zahtevkov za pomoč, pregled novosti v programu, navodila za nalaganje novih verzij, tehnični nasveti in napotki za varnost v programu.

Iskalnik 

Pod glavnim menijem najdemo zmogljiv iskalnik, s katerim hitro in enostavno dostopamo do vsebin v bazi. Za učinkovito iskanje smo pripravili napotke za iskanje

Aktualni nasveti za delo s programom 

V tej rubriki se nahaja deset najbolj aktualnih vsebin in drugih pomembnih nasvetov za uporabnike Saop.

E-priročniki, posnetki in blogi 

Tu najdemo povezave do zadnjih objavljenih blog člankov, priročnikov in video posnetkov (webinarjev) z različnih področij – računovodstva, zakonodaje, proizvodnje idr.. 


Hitre povezave 

V meniju Hitre povezave na dnu strani se nahaja 6 uporabnih bližnjic. 


O bazi znanja je rubrika s splošnimi informacijami in napotki za iskanje po bazi znanja, tiskanje in pošiljanje nasvetov za delo po e-pošti.

Povezava na daljavo je bližnjica do prenosa ISL aplikacije, s katero se povezujemo s svetovalci.

Novosti v programu je bližnjica do novosti, ki jih prinašajo nove verzije programa. 

Seminarji je povezava na spletno mesto s pregledom aktualnih izobraževanj, seminarjev in konferenc, ki jih organiziramo v sodelovanju z našimi in zunanji svetovalci na različnih vsebinskih področjih. 

Osebni portal je bližnjica do osebnega portala Saop, kjer si uporabniki Saop z vzdrževalno pogodbo nalagate nove verzije programa, oddajate zahtevke za pomoč, komunicirate z našimi svetovalci idr. 

Naročilo na novice je povezava do obrazca, kjer se naročate na prejemanje novic s koristnimi vsebinami in nasveti, ki jih redno pripravljamo za uporabnike. 

 

Nove verzije programa 

Pregled dopolnitev Saop z novimi verzijami najdemo v meniju Skupno, pod Novosti v programu. Bližnjica do istega področja se nahaja tudi med hitrimi povezavami na vstopni strani.


Nove verzije so pregledno organizirane po posameznih mesecih. S klikom na posamezno verzijo pridemo na seznam novosti, ki jih ta vsebuje, in so smiselno oraganizirane po področjih. Več o pregledu novosti v verzijah najdete tukaj.


V tem prispevku