Ikona STIK v šifrantu koristnikov

V šifrantu koristnikov (otroci, učenci, dijaki, oskrbovanci) se nahaja ikona Stik, kjer si lahko vpišete kontaktne podatke namenjene vaši evidenci. 

Na tak način zmanjšate stroške poslovanja in seveda prihranite na času za iskanje podatkov v raznoraznih fasciklik. Potrebno je le dosledno izpolnjevanje polj v ikoni.S klikom na gumb Stiki se nam odpre spodnje okno. Izpolnjevanje tega okna je sicer neobvezno, vendar pa si na tak način olajšamo vsakodnevna opravila.


Tovrstni način za shranjevanje podatkov, nam omogoča, da imamo že v samem šifrantu naših koristnikov vse potrebne podatke koristnika samega, podatke koristnikovega očeta, matere in oskrbnika, vse zbrane na enem mestu.

Polje namenjeno za e-mail naslov je zgolj informativne narave. Tu si lahko npr. shranite elektronski naslov stranke, v času ko čakate njeno privolitev na Ujp-u. Seveda, pa lahko podatek tudi po potrditvi stranke v tem polje pustite, saj ni bojazni, da bi program karkoli poslal stranki na mail, ki ga imate shranjenega le pod Stik-e.

V tem prispevku