Osebna številka za registracijo na mojoMALICO

Staršem oz. dijakom, učencem, zaposlenim,…je potrebno pred registracijo v mojoMALICO sporočiti "Šifro" in "Osebno številko za registracijo".


Osebna številka za registracijo na mojoMALICO je vidna v šifrantu otrok na zavihku mojaMALICA.


Prikažemo jo lahko tudi v tabeli otrok, ki jo po želji lahko izvozimo v Excel.

 

Za novince "Šifro" in "Osebno številko za registracijo" najlažje sporočimo preko izpisa, ki ga razrednik razdeli učencem.

Naredili smo dva izpisa, do katerih dostopamo preko šifranta Otrok (Učencev, Dijakov, Koristnikov,…). S klikom na tiskalnik izberemo "Osebna številka (mojaMALICA)".


Prikaže se nam filter, kjer lahko izberemo ali želimo narediti izpis za določeno enoto, skupino ali otroka.


Vpišemo tudi opis liste ter dopis. Predlagamo, da v dopis vpišete, kje se lahko starši registrirajo v mojoMALICO.

S klikom na »Tiskaj« se nam prikažeta dva izpisa.Izpis »Osebna številka« prikazuje vsakega otroka na svoji strani.


Izpis »Osebna številka - zbir« prikazuje več otrok na enem listu. Predlagamo, da se izpiše ta izpis za izbran razred ter se s škarjami odreže za vsakega otroka svoj del izpisa, ki se ga posreduje staršem oz. učencem (dijakom, zaposlenim,…), da se bodo lahko registrirali na mojoMALICO.Na mojoMALICO se morajo registrirati samo tisti uporabniki, ki še niso registrirani (navadno novinci, 1. razredi, itd).

V primeru, da na svoji spletni strani nimate objavljenih zadnjih navodil za registracijo in uporabo mojeMALICE so le ta objavljena na naslednjih povezavah.

Tukaj dobite navodila za registracijo na mojoMALICO.

Navodila za uporabo mojeMALICE, objavite samo eno od spodnjih navodil, glede na nastavitev programa OST.V primeru, da imate v Nastavitvah – Evidentiranje obrokov kljukico na Evidenca sprememb (kljukice ne spreminjajte v nastavitvah programa) objavite to navodilo za uporabo mojeMALICE.

V primeru, da nimate v Nastavitvah – Evidentiranje obrokov kljukico na Evidenca sprememb (kljukice ne spreminjajte v nastavitvah programa) objavite to navodilo za uporabo mojeMALICE.

Na spodnji sliki je prikazano kje se shrani navodila v PDF-ju na svoj računalnik. Navodila objavimo na svoji spletni strani, kjer se dostopa do mojeMALICE.


V tem prispevku