Podatke o artiklu brišemo tako, da najprej v preglednici Artikli označimo izbrani artikel, nato pa kliknemo na gumb - Briši zapis (Delete). Če ima artikel oznako, da je v uporabi se najprej prikaže sporočilo, da je artikel že uporabljen.
Sledi okno za potrditev brisanja.
Svojo odločitev moramo še enkrat potrditi, preden se podatki zbrišejo.
BLOG: Spletni nakupi iz tretjih držav – nova dajatev 3 EUR pri uvozu
BLOG: Zakonsko urejeno sezonsko delo
BLOG: Šolski koledar 2026/27 in prazniki
BLOG: En sam klik lahko ogrozi celotno poslovanje