Ikona za hitrejši dostop do iCentra na vašem namizju

Glavni meni iCentra v opravilni vrstici

Običajno imamo lahko na delovnem namizju odprtih več oken s programi in med temi so lahko tudi meni iCentra in moduli. Ko imamo aktivno neko okno in so okna iCentra skrita v ozadju, je lahko kar nekaj klikanja, da pridemo do želenega okna iCentra. Da bi olajšali dostop do SAOP iCentra v takih primerih, smo omogočili delovanje vrstice hitrega dostopa glavnega menija kot opravilne vrstice, ki je stalno vidna na delovnem namizju – tudi v primeru, da so druga okna odprta v celozaslonskem načinu.

Tak način dela je še posebej učinkovit v kombinaciji z nastavljivimi bližnjicami na opravilni vrstici hitrega dostopa SAOP iCentra.

Primer uporabe opravilne vrstice iCentra
Na meniju iCentra dodamo elemente z menija na opravilno vrstico hitrega dostopa tako, da na izbranem elementu menija s pomočjo klika na desni miškin gumb odpremo spustni meni in izberemo Dodaj na orodno vrstico hitrega dostopa.


Na orodno vrstico hitrega dostopa se doda bližnjica.


Na orodno vrstico hitrega dostopa lahko damo katerikoli element, ki je dostopen iz menija iCentra.

Na orodni vrstici hitrega dostopa smo dodali nov gumb , ki omogoča delovanje menija iCentra v obliki opravilne vrstice.


Ob izboru gumba se nam prestavi delovanje menija iCentra v način opravilne vrstice, kjer lahko zaganjamo / odpiramo opravila iCentra, ki so na bližnjicah orodne vrstice hitrega zagona.


S ponovnim izborom gumba preklopimo ponovno v standardni način menija iCentra.

Ob zagonu iCentra se meni iCentra odpre v načinu, kot smo ga imeli ob predhodni zapustitvi iCentra.

V tem prispevku